Garden house, Orava SK, study 2004

In the project “garden house” for an artist, we searched for unification of tradition and modernity, with focus on the most interrelated nature and house relationship.


kids/parents/kitchen /family/restroom

*Modern* embrace *tradition*.

A traditional hipped roof becomes the main nave of the family cathedral. All the surrounding spaces are heating up its interior core.

In single volume of 7x7x7m, a central chamber arises, defined by its orbiting quarters.

The house opens up its heart to all its visitors.

Project: house study

Year: 2004

Program: 80m2

Client: JC Orava

Advertisements
Comments
One Response to “Garden house, Orava SK, study 2004”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: